Biorezonanta

Cine poate beneficia de o sedinta de Biorezonanta cu aparatul EDUCTOR?

Toata lumea poate beneficia de biofeedback. Majoritatea oamenilor considera sedintele de biorezonanta relaxante, linistitoare si benefice.

Cum functioneaza biorezonanta?

Biorezonanta utilizeaza senzori pentru a masura rezistenta pielii galvanice (GSR), denumita si raspunsul electro-dermic (EDR). GSR masoara impulsuri electrice usoare pe suprafata pielii, care se schimba datorita umiditatii. Umiditatea pielii se modifica in functie de stresul si / sau relaxarea corpului. GSR este atat de sensibil incat poate masura chiar fluctuatiile starilor emotionale. Instrumentele de biorezonanta masoara activitatea musculara, temperatura pielii, activitatea electro-dermica (activitatea glandei sudoripare), respiratia, frecventa cardiaca, variabilitatea ritmului cardiac, tensiunea arteriala, activitatea electrica a creierului si fluxul sanguin. Exista multe tipuri de biofeedback: GSR, EEG, scanare CAT, RMN etc. Aceste tehnologii capteaza semnalele electrice analogice ale organismelor si traduc semnalele respective in informatii semnificative prin intermediul unui software complex algoritmic pe care un tehnician il poate descifra apoi.

Cercetarile arata ca biofeedback, singur si in combinatie cu alte terapii complementare, este eficient pentru tratarea unei varietati de afectiuni medicale si psihologice. Biofeedback este folosit in prezent de medici, asistente medicale, psihologi, consilieri, terapeuti fizici, terapeuti ocupationali, precum si o serie de alti profesionisti.

Reducerea stresului

Stresul ne afecteaza pe toti. Efectele daunatoare ale stresului in exces au fost bine documentate intr-o gama larga de publicatii medicale.

Senzorii / electrozii citesc confortabil impulsurile electrice ale corpului si trimit informatiile catre software-ul computerului, care actioneaza ca un dispozitiv de monitorizare. Terapeutul EDUCTOR Biofeedback informeaza clientul cu privire la zonele specifice ale corpului / mintii care au nevoie de reducerea stresului si de reeducare pe baza informatiilor traduse intre dispozitivul biofeedback si software-ul pe ecranul computerului. Aceste constatari de date permit clientilor sa inteleaga mai bine reactiile lor la stres si sa invete cum sa-si controleze mai bine raspunsurile fiziologice.

In timp ce procesul Quantum Biofeedback este complet neinvaziv si usor, acest puternic sistem de suport pentru managementul stresului permite relaxarea si creste capacitatea organismelor de a se vindeca, asa cum este proiectat sa faca. EDUCTOR ajuta organismul sa-si aminteasca starea echilibrata si fara stres. Cand este antrenat la modelele mai sanatoase ale unei stari relaxate, acest proces de auto-regenerare se intampla adesea in mod natural.

*In timpul unei sesiuni EDUCTOR, clientul poarta senzori pentru incheieturile mainilor si glezne  si un senzor pentru cap.

Cate sedinte sunt necesare?

In cele mai multe situatii, inca de la prima sedinta se observa o modificare a starii generale de bine.

Este posibil ca unei persoane sa ii fie necesare mai multe sedinte pentru a sesiza diferentele benefice.

Unii oameni raspund foarte repede, mai ales cei ale caror alegeri privind stilul de viata sunt deja aliniate cu o buna stare de sanatate.Altii ar putea avea nevoie de mai multa educatie, formare si sprijin in ceea ce priveste imbunatatirea nutritiei, exercitiilor fizice, a somnului si / sau a evitarii dependentei de substante etc.

In general, cu cat un client detine mai mult stres care ii provoaca durere sau boala, poate fi necesar sa inceapa reechilibrarea sau recalificarea acestor modele si reactii.

Programare

    FORMULAR de CONTACT

    Doresti sa afli mai multe despre:*
    NutritieDieteStil de ViataBiorezonantaStress ReliefQuantum AnalyzerConsiliere pentru Dezvoltare PersonalaCum sa slabesti in doar 4 saptamaniSustinerea si Stimularea ImunitatiiSesiuni IndividualeProgramele de BazaProgramele CorporateWebinar

    Mesajul Tau*

    Accept Termenii si Conditiile