Echipeaza- l pentru VIATA, nu doar pentru scoala!

Cum sa stimulezi imunitatea?

Este minunat sa stii si sa simti cum cineva, care este cu adevarat „CINEVA” in viata ta, te urmeaza si te incanta cu evolutia sa. Cu o sinceritate debordanta, ei, copiii nostri, ne sunt alaturi pe drumul vietii. Ori de cate ori vrei sa faci ceva in plus ca sa sustii sanatatea copilului tau, alege fiind informat si indrumat de un specialist.

Cum sa stimulezi imunitatea?

Acum, in acest sezon abundent din punctul de vedere al produselor care ne stimuleaza si ne sustin imunitatea, este momentul sa alegi si sa decizi cum echipezi copiii pentru viata. Hrana divesificata, cu alimente de calitate iti sustine organismul, iti ofera energie si sanatate. Gandurile iti pot sustine sanatatea sau o pot altera. Inteleg faptul ca decizia filtrarii gandurilor este uneori coplesitoare, insa stii ca iti poate ajuta starea de sanatate, starea de bine, in sens general si complet. Pe langa alimentatie si dotarile materiale, fii alaturi de copii, ofera- le si ofera- ti timp de calitate alaturi de ei, intelege- i si iubeste- i asa cum sunt – naturali…

TU fiind modelul lor, gandeste- te si la tine – pentru ca ei te urmeaza, pe orice drum decizi sa calatoresti. Informeaza- te, selecteaza si decide asumat fiecare prim pas, pentru ca urmatorii sa vina de la sine, nefortat. Totusi, IMUNITATEA este capacitatea organismului de a-ti pastra SANATATEA. Se spune ca este ereditara…

Am convingerea ca noi suntem cei care luam decizii, noi hotaram cum ne pozitionam adecvat fata de orice probabil obstacol, cum actionam cand intalnim o posibilitate, si mai cu seama, ce ganduri si pareri decidem sa validam si ce ne asumam.

Te invit să iti actualizezi informatiile, sa le consolidezi si să faci primul pas, să fii parte activa in STIMULAREA si SUSȚINEREA IMUNITAȚII tale si a familiei tale, sa afli SECRETUL unei vieti echipate cu IMUNITATE si SANATATE fara bariere!

Stimuleaza si sustine imunitatea ta si a intregii tale familii!

Echipeaza-te pentru viata, sustine- ti IMUNITATEA ?

Laura Avram, 

Terapeut Biorezonata, Nutritionist

Programeaza-te
photo attribute: School photo created by freepik – www.freepik.com

Achizitioneaza Pachetul

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :