Hraneste-te  Traieste  Straluceste

Momentul in care stii cu precizie ceea ce iti doresti, este momentul reusitei tale!

Nutritia, inseamna mai mult decat calcule, inspiratie, alimente, calorii, nutrienti  …

Nutritia este parte a unui sistem complex. Acest sistem te ajuta de la baza dezvoltarii tale ca om, ca persoana, cu trairi, emotii si sentimente asa cum esti tu, intreg si complet, si are minunata abilitate de a te sustine in drumul tau spre ceea ce iti doresti.

Asculta-ti corpul si ofera-i ceea ce are nevoie cu adevarat. Invata sa descifrezi mesajele corpului tau catre tine. Sa iti asculti corpul este foarte important pentru ca tu sa simti ca faci parte din viața ta. Incetineste cand te alimentezi. Fara excese. Formeaza-ti obiceiul de a manca lent, de a mesteca bine. Primul pas ca sa poti auzi ceea ce  iti transmite corpul tau este sa… faci liniste… Sa fii atent la tine, la nevoile tale, sa excluzi nevoile materiale si sa fii atent… sa te asculti, sa te intrebi: „Ce mai faci?” „ Ce vrei sa faci?” „ Ce vrei sa fii?” „Ce iti doresti?”

Fa curatenie in bucatarie: arunca toate „rontaielile”, orice tentatie rapida. Respecta- te! Hraneste-te adecvat!

Fa cu bucurie tot ceea ce faci si implica-te activ in propria ta viata. Sa ai corpul visat, greutatea pe care o doresti, sanatate si energie… este mai simplu decat ti-ai imaginat! Traieste!

Ai planuri mari, tinteste si mai sus! Straluceste!

Viseaza inalt si bucura-te de rezultate!

Centrul nostru este un loc deosebit, situat in Centrul Nou al Brasovului, cu trei sali cochete pentru cursuri, sesiuni de grup sau sedinte individuale.

Nutritionist Laura Avram

+40 785 255 995