NUTRITIE

„Imagineaza-ti ca se intampla,

Crede ca se intampla

Si se intampla!”

Programe personalizate, special create pentru ca TU sa te bucuri din plin de tine si sa te simti senzational!

Corpul, indiferent de varsta sa biologica, ARE NEVOIE SA FIE iubit si protejat.

Gandirea ADECVATA, INCREZATOARE, alaturi de alimentatie potrivita, ne sustine de-a lungul anilor, pentru ca varsta sa ramana doar un numar care simbolizeaza experienta.

Un stil de viata sanatos insemna privarea de la „micile placeri vinovate”?

Un stil de viata sanatos se refera la imbinarea unei alimentatii potrivite activitatii zilnice, cu o gandire si o atitudine adecvata si adaptarea acestora programului personalizat de viata.

Sarbatori, aniversari, petreceri etc. sunt pentru toata lumea, si pentru noi si pentru clientii nostri, si tot ceea ce este interzis ne atrage, inclusiv in regimul alimentar. Renuntarea la anumite obiceiuri posibil daunatoare este realizabila si nereversibila, numai daca persoana doreste acest lucru cu adevarat.

Noi te sustinem si cream impreuna cu tine un regim care sa functioneze si care chiar sa dea rezultate, pentru totdeauna!

De ce program de slabit?

Kilogramele in exces au fost acumulate nu intr-o saptamana, doua, ci intr-un timp indelungat, si asa cum stim cu totii, pentru slabirea si remodelarea corporala uniforma si sanatoasa de baza sunt schimbari constante, sustinere si timp, toate personale si personalizate.

Programul Senzational de Slabit este special creat pentru ca fiecare dintre cei care pasesc in acest centru sa isi imbunatateasca alimentatia, sanatatea si  gandirea, adica STILUL DE VIAȚA, intr-un mod adecvat, util, interesant si pentru ca fiecare persona merita, un mod placut.

De cate sedinte are nevoie o persoana pentru a- si atinge obiectivul?

Pentru Programul Slabeste in doar 4 Saptamani este necesar un minim de 6 sedinte, cele incluse in program. La finalul programului, in functie de evolutie si de obiectivul personal, se stabilesc de comun acord sedinte de sustinere si intretinere.

Alimentatia este o nevoie fundamentala a omului. Cu cat esti mai informat, cu atat poti sa iei decizii potrivite stilului tau de viata personal si asumat.

Programele personalizate de nutritie, sunt perfect imbinate cu Biorezonanta, Consiliere pentru Dezvoltare Personala si alte tehnici speciale, astfel incat starea de bine sa devina o stare de fapt.

ORAR

Luni – Vineri 8:00 – 21:00
Sambata 9:00 – 17:00
Duminica  INCHIS

 +40785 255 995

Cum afli dacă obectivul tău este realist?

Pe parcursul tuturor programelor de nutriție, cu ajutor aparatelor profesionale se măsoară și se analizează Elementele Corpului Uman:

 • Analiza componentelor corpului

  1. Fluid intracelular
  2. Fluid extracelular
  3. Proteine
  4. Substanțe anorganice
  5. Țesut adipos
  6. Volumul total al lichidelor
  7. Masa musculara
  8. Masa solida a corpului
  9. Greutatea
 • Analiza grasimii

  1. Înălțime
  2. Greutate
  3. Masa musculara
  4. Conținutul de grasimi
  5. Procent de grasimi
  6. Rata grasimii abdominale
 • Alimentația

  1. Gradul obezității
  2. Indexul masei corporale
  3. Rata metabolismului bazal
  4. Masa celulelor organismului
 • Evaluare generală

 • Controlul greutății

 • Evaluarea formei corpului

Programele personalizate de nutritie, sunt perfect imbinate cu Biorezonanta, Consiliere pentru Dezvoltare Personala si alte tehnici speciale, astfel incat TU sa simti starea de bine.

Programare

  FORMULAR de CONTACT

  Doresti sa afli mai multe despre:*
  NutritieDieteStil de ViataBiorezonantaStress ReliefQuantum AnalyzerConsiliere pentru Dezvoltare PersonalaCum sa slabesti in doar 4 saptamaniSustinerea si Stimularea ImunitatiiSesiuni IndividualeProgramele de BazaProgramele CorporateWebinar

  Mesajul Tau*

  Accept Termenii si Conditiile